VARAA VUORO TÄSTÄ

040 849 8938 - Pietiläntie 6, 13130 HÄMEENLINNA -  Joka päivä 6.00-23.00

Ajankohtaisia asioita

Uutiset

  

 • HÄMEENLINNAAN OMA PADELSEURA PADEL KING HÄMEENLINNA RY

   

  Maailman nopeimmin kasvavan mailapelin suosio on saavuttanut myös hitaat hämäläiset, ja Hämeenlinnassa innokkaat padelistit ovatkin päässeet hiomaan taitojaan padelhallissa jo kohta vuoden päivät. Padel King Hämeenlinnan kolmen huippukentän hallissa pallot ovat viuhuneet niin tiiviiseen tahtiin, että oli aika perustaa seura tukemaan sekä junioreiden että aikuisten harrastus- ja kilpailutoimintaa.

  Uuden seuran nimi on Padel King Hämeenlinna ry. ja seuratoiminnan perustajajäsenet ovat myös hallin toimintaa pyörittävät, hämeenlinnalaiset yrittäjät Heidi Suomi ja Arto Lahtinen. Seuran puheenjohtaja Stefan Salokannas on innoissaan uudesta seurasta:

  "Hämeenlinna on tunnettu urheilukaupunki ja padel täydentää loistavasti kaupungin lajikattausta. Padel on jo nyt vakiinnuttanut asemansa mukavana harrastusmuotona, ja seuran perustaminen on luonteva jatkumo hallitoiminnalle."

  Padel King Hämeenlinna ry. haluaa toiminnallaan edistää hämeenlinnalaisten hyvinvointia tarjoamalla monenlaisia etuja jäsenilleen. Pääpaino seurassa on sekä junioreiden että aikuisten kilpailutoiminnassa.

  "Sen verran kuhinaa hallilla on ollut, että oli aika perustaa seura innokkaimpien pelaajien tueksi. Kuten kaikissa muissakin joukkuelajeissa, myös padelissa on kuuluttava kansallisen kattojärjestön (Suomen Padelliitto) hyväksymään seuraan, jotta ovet liiton virallisiin kisoihin aukeavat. Hallilla käy jo nyt useampia kansallisen tason padelisteja, jotka uhkuvat intoa päästä näyttämään taitonsa myös liiton alaisissa kisoissa", iloitsee Salokannas.


  Myös Suomen Padelliitossa ollaan tyytyväisiä Hämeenlinnan liittymisestä padelseuraperheeseen:

  "Padel kasvaa ja kehittyy lajina Suomessa räjähtävällä vauhdilla. Kahden viime vuoden aikana lajin harrastajamäärät, lajiolosuhteet ja jäsenseuramäärät ovat kaikki vähintäänkin nelinkertaistuneet. Padelia pääsee tällä hetkellä pelaamaan jo n. 100 eri paikkakunnalla ja yli 500 kentällä ympäri maan", sanoo Suomen Padelliiton liittokoordinaattori Visa Korhonen.

  Liitossa hämeenlinnalaisen padelseuran perustaminen nähdään myös laajemmin:

  "Padel King Hämeenlinnan liittyminen Suomen Padelliiton jäsenseuraksi on merkittävä asia erityisesti kotikaupunkinsa, mutta myös koko Kanta-Hämeen lajiharrastajille. Hämeenlinnan keskeinen sijainti tarjoaa kaiken ikäisille harrastajille mahdollisuuden tulla mukaan lajin seuratoimintaan myös kaupungin ympäryskunnista. Lisäksi Hämeenlinnan sijainti kahden vahvan padelmaakunnan, Uudenmaan ja Pirkanmaan, keskellä mahdollistaa alueelle erilaisten kansallisten kilpailutapahtumien tai vaikkapa Padelliiton juniorileirien toteutuksen tulevaisuudessa", Korhonen linjaa.

  Visa Korhosen mukaan seuratoiminnalla on sekä lajille että jopa kansanterveydelle erittäin merkittävä rooli nyt ja tulevaisuudessa. Padelseuroissa mukana olevat harrastajat pääsevät liikkumaan ja harrastamaan yhdessä sosiaalisen lajiyhteisönsä kanssa hauskaa, turvallista sekä koukuttavaa liikuntamuotoa. 

  "Padel King Hämeenlinnassa on mahdollisuus saada ammattitaitoista valmennusta, joka taas tarjoaa jäsenilleen hyvät edellytykset kehittyä lajin parissa omien tavoitteidensa mukaisesti. Urheiluseuraan kuuluminen voi parhaimmillaan mahdollistaa vahvan tukiverkoston jopa koko elämän kestoiselle matkalle.

  Olen erittäin onnellinen, että Hämeenlinnassa pääsee nykyään harrastamaan padelia myös seurassa ja olen innoissani, että saan mahdollisuuden työskennellä yhdessä vireän seuran kanssa”, iloitsee Korhonen.
   

   

    Takaisin
 

Yhteystiedot

Pietiläntie 6


13130 HÄMEENLINNA

040 849 8938

Avoinna joka päivä
klo 6.00-23.00

Ota yhteyttä

Heidi Suomi
040 849 8938
heidi@padelking.fi

Arto Lahtinen
040 849 8938
arto@padelking.fi