KOKOUSTILA

Monipuolinen kokoustila Hämeenlinnassa Tarvitsetko työ- tai harrastusporukalle tilan, joka taipuu moneen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä? Kokoustilamme Hämeenlinnan Mäkelässä, aivan Tiiriön palveluiden vieressä, on suunniteltu ja varusteltu siten, että täällä voi yhtä hyvin kokoustaa, pitää videoneuvottelun tai suunnittelupalaverin, tai vaikkapa istua iltaa rennommissa merkeissä hyvän ruuan ja virvokkeiden kera.

Kokoustilan varustelu

Viihtyisässä huoneessa on tilaa noin kahdellekymmenelle hengelle, ja persoonallinen pinkki väritys luo tilaan omaleimaisuutta, persoonnallisuutta sekä poikkeuksellisuutta ”tavallisiin neukkareihin” verrattuna. Vieraat voivat halutessaan myös itse sisustaa huonetta mieleisekseen ja tarpeitaan vastaavaksi.

Ryhmätila sijaitsee Padel Kingin keltaisen hallin toisessa kerroksessa, ja ikkunarivistö koko huoneen leveydeltä takaa valoisan näkymän padelkeskuksen sisäpihalle. Huoneen saa kuitenkin tarvittaessa myös pimennettyä tehokkaasti esimerkiksi videoesityksiä varten. Tilassa on yhteistyössä Praecomin kanssa suunniteltu järjestelmä neuvotteluja varten pitäen sisällään suuren näytön sekä neuvottelupöytään integroidut liitännät.

Edullinen ja helppo vaihtoehto

Kokoustilamme on vuokrattavissa edullisesti tuntiveloituksella tai vaikka koko päiväksi. Neuvottelutilan käyttöön voi liittää myös padelin, mutta se ei ole edellytys tilavuokralle. Vuokraamme tilaa niin yrityksille kuin yksityisillekin. Kokoustilassa on anniskeluoikeudet. Pysäköinti on ilmainen ja aivan kokoustilan välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa!

Kokoustilan vuokrahinnat
50€/h / 1-2h
150€ / 3-5h
300€ / 6-10h

Lisätiedot ja varaukset
Padel King
040-8498938
info@padelking.fi
Pietiläntie 6, Hämeenlinna