•  

   

  Hämeenlinnalainen Padel King sekä Padel Riihimäki aloittavat yhteistyön, jonka myötä Padel King ottaa operatiivisen vetovastuun Padel Riihimäen Laaksokadun ulkopadelkentistä.

  Hämeenlinnassa reilut kolme vuotta toiminut Padel King vahvistaa asemaansa Hämeen suurimpana padeltoimijana ja laajentaa toimintaansa Riihimäelle. Käytännössä järjestely tarkoittaa sitä, että Padel King vastaa kesäkauden ajan Padel Riihimäen ulkopadelkenttien ohjatusta toiminnasta kuten starttikursseista, valmennuksista ja turnauksista sekä asiakaspalvelusta ja viestinnästä. Padel Riihimäki siirtyy Padel Kingin brändin alle, mutta omistussuhteet eivät muutu.

  "Padel King on lajin vahvin toimija Hämeessä, joten olemme erittäin tyytyväisiä käynnistäessämme yhteistyön. Arton (Lahtinen) ja Heidin (Suomi) osaamisen myötä pystymme tarjoamaan laadukasta valmennusta niin riihimäkeläisille kuin kauempaakin tuleville. Starttikurssien kautta padeliin pääsee helposti sisään ilman minkäänlaista aiempaa lajikokemusta. Vaikka nimi vaihtuu, säilytämme koululaisryhmille maksuttomat vuorot, sekä hintatasomme, jonka myötä Riihimäellä on jatkossakin mahdollista harrastaa padelia edullisesti", iloitsee Padel Riihimäen Lauri Jormanainen.

  Myös hämeenlinnalaisyrittäjät näkevät yhteistyössä paljon mahdollisuuksia. "Haluamme levittää padelintoa mahdollisimman monille, sillä laji sopii kaikille, jotka tykkäävät harrastaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Padel on mahtava sisäpalloilulaji, mutta Suomen kesä tarjoaa lajin harrastamiseen vielä oman upean lisävivahteensa", sanoo Padel Kingin Heidi Suomi. "Totta kai toivomme, että padelkärpänen puraisee tänä kesänä Riihimäen ulkokentillä, jotta harrastus jatkuu talven tullen myös hallissa. Toiminnan laajentaminen Riihimäelle tuo toivottavasti lisää harrastajia myös seura- ja erityisesti junioritoimintamme piiriin".

  Yhteistyö alkaa heti, ja ulkokentät sekä Hämeenlinnan että Riihimäen Padel Kingissä ovatkin jo auki.

    Takaisin