Onko sinulla jotain kysyttävää?

Padel Kingin omistaa kolme hämeenlinnalaista – Heidi Suomi, Arto Lahtinen ja Ville Puotila. Kaikilla meillä on sekä urheilutaustaa että elettyä elämää. Seuraavassa lyhyet esittelyt meistä jokaisen omin sanoin kerrottuna.

 Pietiläntie 6, 13130 Hämeenlinna

 040 849 8938

 info@padelking.fi

Heidi Suomi

040 849 8938
heidi@padelking.fi

Arto Lahtinen

040 849 8938
arto@padelking.fi

Padel King sijaitsee Hämeenlinnan Mäkelässä, mutta meille on helppo tulla myös lähikunnista nauttimaan padelista. Monet pelaajamme haluavat nimenomaan tulla Kingiin, koska meillä on niin mukavan leppoisa meininki! Eli olitpa sitten Hämeenlinnasta, Hattulasta, Iittalasta, Janakkalasta, Turengista, Lammilta, Riihimäeltä tai Hyvinkäältä (toki kauempaakin tulevat pelaajat otetaan iloisesti vastaan) – tervetuloa niin peleille, valmennuksiin, klinikoille,kursseille kuin kilpailuihinkin Padel Kingiin!

Julkaisemme viikottain somessa ja nettisivuillamme viikkolukkarin, josta voit helposti bongata seuraavan viikon aktiviteetit. Ilmoittautuminen tapahtuu yleensä Playtomicissa, poikkeuksena Starttikurssit, joihin ilmoittaudutaan sähköpostitse info@padelking.fi tai puhelimitse 040-8498938. Mikäli tapahtumista tai aktiviteeteista ilmenee mitä tahansa kysyttävää, aina voi soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia. Autamme mielellämme!

Heidi Suomi

Hei, mun nimi on Heidi ja mä olen padelisti. Sellainen musta tuli vuoden 2020 kesällä, kun hurahdin lajiin totaalisesti, eikä sen jälkeen ole ollut paluuta entiseen. Tosin ei se entinenkään ollut pelkästään perunana sohvalla rötväämistä, vaan urheilu on aina kuulunut jollakin tavalla elämääni.

Olen lähtöisin Helsingistä, mutta olen asunut mm. Turussa, Espoossa, Porvoossa, Las Palmasissa sekä Torinossa. Hämeenlinnaan minut toi rakkaus. Koen, että koti on siellä, missä sydän on.

Padelyrittäjyys mieheni Arton kanssa lähti liikkeelle puolivahingossa. Ihastuimme lajiin kesällä niin paljon, että halusimme taata itsellemme madollisuuden jatkaa pelejä Hämeenlinnassa myös ympärivuotisesti. Ja kun Hämeenlinnassa ei ollut padelhallia, se piti jotenkin järjestää itse. Näin syntyi ajatus padelyrittäjyydestä.

Arto Lahtinen

Terve! Minä olen Arto Lahtinen, natiivi hämeenlinnalainen, kolmen lapsen liikkuva isä. Läpi elämän olen ollut kiinnostunut kaikenlaisesta urheilusta, mutta erityisesti pallopelit ovat olleet lähellä sydäntä. Pitkään olen ollut jo siinä käsityksessä, että uutta laji-ihastusta ei enää voi tulla, mutta onneksi näin ei käynyt. Tästäkin asiasta lienee syyttäminen tulevaa vaimoani Heidiä.

Padelia tuli siis kokeiltua ensimmäisen kerran keväällä -20, kun Heidi houkutteli minut ja ystävämme kokeilemaan tätä kaikille ennalta tuntematonta lajia. Koukkuun jäätiin ja pahasti. Palloa on hakattu tiiviisti koko kesä ja mikä parasta, vanhojen kavereiden kanssa on tullut vietettyä aikaa lajin ansiosta enemmän kuin moniin aikaisempiin vuosiin yhteensä.

Ajatus itsestäni yrittäjänä ei ole aiemmin juurikaan käynyt mielessä, mutta kun yhdistettiin sanat padel ja halli, se ei tuntunut ollenkaan pelottavalta. Olisi upeaa, jos saisimme olla mukana juurruttamassa tätä hienoa lajia hämeenlinnalaisten sydämiin ja näkisimme hallilla perheitä, kavereita ja työporukoita nauttimassa pelin tuomasta ilosta.

Ville Puotila

Hei, olen Ville Puotila, hattulalainen paluumuuttaja, joka on toiminut nyt reilun vuoden päätoimisena yrittäjänä. 
Padel Kingiin tulin mukaan laajennuksen myötä ja lajista innostuin kovasti sen rantauduttua Hämeenlinnaan muutama vuosi sitten. 
Padel Kingiin on muodostunut hieno yhteisö ja on mahtava nähdä, kuinka laji sopii niin monelle harrastajalle.