Padeltilat 

Padelkeskus pitää sisällään kaksi lähekkäin sijaitsevaa hallirakennusta (harmaa ja keltainen halli) sekä niiden väliin jäävällä sisäpihalla kaksi ulkokenttää. Harmaassa eli ns. vanhassa hallissa on kolme nelinpelikenttää sekä loungetilat kahdessa kerroksessa. Toisesta kerroksesta löytyvät myös puku- ja WC-tilat suihkuineen. Vapaa kattokorkeus 10-12m. Hallissa on anniskeluoikeudet.

Keltaisessa eli ns. uudessa hallissa on kolme nelinpelikenttää sekä yksi kaksinpelikenttä. Erityisesti keltaisen hallin avarat tilat mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen. Kenttien lisäksi hallista löytyy avoin kahvila-alue sohvaryhmineen sekä hyvin varusteltu lämmittelyalue kuntoilulaitteineen.

Keltaisessa hallissa voi myös pelata pingistä, dartsia ja pöytäcurlingia. Yläkerrassa on hieronta- ja fysioterapiahuone sekä myös erikseen vuokrattavissa oleva kokoustila, johon mahtuu noin 20 henkilöä. Kokoustilassa on käytössä iso näyttö.

Myös keltaisesta hallista löytyvät puku- ja WC-tilat suihkuineen. Vapaa kattokorkeus 7-9m. Hallissa on anniskeluoikeudet.

Hallien väliin jäävällä sisäpihalla sijaitsevat Padel Kingin kaksi ulkopelikenttää, iso aurinkoterassi sekä vapaat pysäköintipaikat. Myös ulkokentillä on mahdollista järjestää yritystapahtumia. Terassilla on anniskeluoikeudet.