• Arvoisa asiakkaamme,

    Tässä tiedotteessa on tärkeää tietoa kaikille Padel Kingin asiakkaille uuteen varausjärjestelmään siirtymisestä ja siihen liittyvästä alennuskampanjasta, rahanarvoisista jäseneduista sekä uudistetuista nettisivuistamme. Toivomme sinun tutustuvan tähän tiedotteeseen huolella ja olemaan meihin yhteydessä, mikäli mikä tahansa asia jää askarruttamaan. Autamme mielellämme!

    MATCHi tulee – oletko valmis?
    Siirrymme MATCHi-varausjärjestelmään maanantaina 15.1.2024. MATCHin varauskalenteri on jo avattu 15.1. jälkeen pelattaville varauksille. Varauksia voi tehdä ennen siirtymäpäivää pelattaville vuoroille vanhaan varausjärjestelmään (Playtomic). Vakiovuorot siirtyvät uuteen varausjärjestelmään automaattisesti.

    Poistuvaan varausjärjestelmään talletetut pelaajan klubilompakkosaldot siirtyvät pelaajan uudelle MATCHi-tilille arvokorttina. Tämän vuoksi on suositeltavaa käyttää samaa sähköpostiosoitetta rekisteröitymiseen kuin aiemmassa varausjärjestelmässä. Huomioi, että saldojen siirtymiseen voi kulua viikko.

    Rekisteröityminen tapahtuu kutsun kautta, jonka saat pian tämän sähköpostin jälkeen.
    KUTSULINKIN AVATTUASI:

    1) Tee näin, JOS OLET UUSI MATCHi-KÄYTTÄJÄ:
    Luo uusi tili omilla tiedoillasi ja MUISTA KÄYTTÄÄ SAMAA SÄHKÖPOSTIOSOITETTA KUIN PLAYTOMICISSA, jotta tietosi ja klubilompakon saldosi siirtyvät MATCHiin automaattisesti.

    2) Tee näin, JOS SINULLA ON JO OLEMASSA OLEVA MATCHi-TILI:
    Valitse "Kirjaudu jo olemassa olevalle tilille"

    MATCHi löytyy sekä nettiselainversiona että mobiilisovelluksena. Suosittelemme maksuttoman MATCHi-appin lataamista sovelluskaupastasi. Jos tarvitset apua rekisteröitymiseen tai vuorojen varaamiseen, soita 040-8498938.

    MATCHi ALENNUSKAMPANJA!
    Tutustumistarjouksena uuteen varausjärjestelmään haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme muhkean alennuksen. Koodilla KING20 saat 20% alennuksen ensimmäisestä varauksestasi (padelvuoro -20% arkisin klo 06-23 MATCHiin rekisteröityneille asiakkaille. Kampanja on voimassa helmikuun 2024 loppuun ja on käytettävissä kerran per asiakas).

    RAHANARVOISIA ETUJA SEURAN JÄSENYYDESTÄ
    Kun olet Padel King Hämeenlinna ry:n jäsen, saat jokaisesta pelivuorostasi tuntuvan alennuksen. Jäsenalennus on nelinpelikenttien irtovuoroista -3€/tunti/varaus, ja kaksinpeli- sekä ulkokentillä -2€/tunti/varaus. Kymppikortti, jolla saa ladattua MATCHi-arvokorttia 380€:lla, maksaa seuran jäsenille 340€ (ei-jäsenille hinta on 360€).  Jäsenenä saat paljon muitakin etuja, esimerkiksi edullisemmat hinnat harjoituksista, valmennuksista ja palloista. Tsekkaa tarkemmat jäsenedut ja ohjeet jäseneksi liittymisestä nettisivuiltamme www.padelking.fi.

    UUDISTETUT NETTISIVUMME ON AVATTU!
    Haluatko tietää enemmän iloisesta padelyhteisöstämme, tapahtumista, kursseista tai erilaisista mahdollisuuksista, mitä Padel King tarjoaa? Uudistetuilta nettisivuiltamme löytyy runsaasti tietoa ja inspiraatiota niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaillemme. Käy kurkkaamassa www.padelking.fi.

    Iloisin padelterveisin,
    Heidi, Arto ja Ville
    Padel King
    0408498938

      Takaisin