Harrastaminen Padel Kingissä

Pelaamaan pääset Padel Kingiin varaamalla kentän vuoronvarausjärjestelmästä, MATCHista. Kätevintä on ladata älypuhelimeen maksuton MATCHi-sovellus sovelluskaupasta. MATCHi toimii myös nettiselaimen kautta, mutta selaimen kautta tehdyissä varauksissa ei valitettavasti ole kaikkia samoja ominaisuuksia kuin vastaavassa sovelluksessa. Mikäli tarvitset apua MATCHin käyttöön tai vuoronvaraukseen, älä epäröi soittaa asiakaspalveluumme 040-8498938.

Huomioi, että kun teet varausta kentillemme, sisä- ja ulkokentät löytyvät samasta varauskalenterista. Sisäkentät 1-3 sijaitsevat harmaassa hallissa ja kentät 1-7 keltaisessa hallissa. Ulkokentät sijoittuvat näiden hallien väliin, ns. sisäpihalle.

Saat varauksen tehtyäsi sähköpostiisi ja MATCHi-sovellukseen varausvahvistuksen. Jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen nelinumeroinen koodi, joka aktivoituu puoli tuntia ennen vuoron alkua ja on voimassa puoli tuntia vuoron päättymisen jälkeen.

Kummastakin hallista löytyy vuokramailoja, eikä niitä tarvitse varata etukäteen. Nämä vuokramailat ovat käytössä myös ulkokentillä. Vuokramailat voi maksaa joko etukäteen tai hallilla MobilePayllä numeroon 95478. Vuokramailat tulee palauttaa käytön jälkeen siististi mailahyllyyn/mailaseinälle. Mikäli havaitset mailassa vikaa, ilmoita siitä välittömästi 040-8498938. Pidätämme oikeuden veloittaa rikkoutuneesta vuokramailasta 150€.