UrheiluSeura kilpailijoille ja harrastajille

Padel King -padelkeskus sekä Padel King Hämeenlinna ry. tekevät tiivistä yhteistyötä. Yhteistyö mahdollistaa mm. vireän juoniori- ja harrastustoiminnan sekä kansallisten kilpailujen järjestämisen. Älä enää epäröi, vaan liity mukaan kuninkaalliseen seuraamme!

Seuran jäsenenä saat runsaasti etuja. Tarjoamme edullisempia hintoja kenttävuokrista niin irto- kuin vakiovuoroillekin. Jäsenet saavat myös esimerkiksi 10-kortin edullisempaan hintaan sekä alennuksia myytävistä tuotteista (esim.pallot ja mailat).

Seuran jäsenenä pääset osallistumaan Suomen Padelliiton alaisiin, virallisiin kilpailuihin. Jäsenille on myös tarjolla valmennuksia ja mahdollisuus päästä harjoitusryhmiin. Myös junioreille järjestetään omaa toimintaa ohjatusti niin harrasteryhmissä kuin kilparyhmissäkin. 

Mitä seuran jäsenyys maksaa?

Seuran jäsenyys maksaa aikuisjäseniltä 40€/vuosi ja junioreilta (alle 18-vuotiaat) 20€/vuosi. Voit liittyä myös kannatusjäseneksi 50€/vuosi.

Näin liityt seuraan

Tästä linkistä pääset Suomisportiin, jossa voit pyytää liittymistä jäseneksi Padel King Hämeenlinna ry:hyn. Kun jäsenyytesi on hyväksytty, pääset maksamaan jäsenmaksun Suomisport -sovelluksella. Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi sovelluskaupasta. Tällä sovelluksella voit myös tarvittaessa todentaa jäsenyytesi esimerkiksi alennusten tai etujen yhteydessä.