harjoitukset

Padel Kingissä harjoituksia järjestetään niin harraste- kuin aktiivipelaajillekin viikoittain. Kannattaa seurata tiiviisti meidän somekanaviamme sekä viikkolukkaria ja ilmoittautua sinulle sopiviin treeneihin. Harjoituksista saat irti parhaan hyödyn, kun käyt treenaamassa säännöllisesti. Voit toki poimia treenivalikoimasta myös erityisesti tietyn teeman mukaisia harjoituksia. Meillä harjoitteluun ei tarvitse sitoutua useaksi kuukaudeksi kerrallaan, vaan voit käydä harjoituksissa juuri niin usein tai harvakseltaan kuin itse haluat. Harjoitusmaksut maksetaan kertaluonteisesti ilmoittautumisen yhteydessä MATCHissa. 

valmennukset

Padel King tarjoaa padelvalmennusta niin seuran omille valmennusryhmille (juniorit ja edustusjoukkueet) kuin yksityis- ja yritysryhmillekin. Mikäli olet kiinnostunut intensiivisemmästä tai tavoitteellisemmasta padelin oppimisesta, ota yhteyttä meihin. Valmennusta järjestetään 1-4 -hengen ryhmille ja valmennukset räätälöidään aina ryhmän taitojen, toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Padel Kingiin kutsutaan aika ajoin myös vierailevia huippuvalmentajia, ja myös heidän oppiinsa on mahdollisuus päästä kenen tahansa pelitaidoista riippumatta.

Padel Kingin klinikat on tarkoitettu aktiivisesti padelia harrastaville ja edistyneemmille padelin pelaajille. Klinikalla on yleensä yksi tietty teema, johon treenitunnilla pureudutaan 

Padel Kingissä harjoituksia, valmennuksia tai klinikoita vetävät ovat kaikki suorittaneet vähintään Padelliiton 1-tason ohjaajakurssin. Arto, Heidi, Salla, Susanna, Stedi ja Virve auttavat sinua mielellään kaikissa padeliin liittyvissä asioissa.