VARAA VUORO TÄSTÄ

040 849 8938 - Pietiläntie 6, 13130 HÄMEENLINNA -  Joka päivä 6.00-23.00

YRITTÄJÄT - KEITÄ OLEMME?

Tietoa meistä

HEIDI SUOMI 

Moikka! Minä olen Heidi, noin kolme vuotta sitten hämeenlinnalaistunut stadilainen. Rakkaus on monen asian alku ja juuri – niin minunkin kohdallani. Hämeenlinnaan minut juurrutti Arto, ja hänet minä puolestani tutustutin nykyiseen yhteiseen intohimoomme  eli padeliin. 

Itse pääsin kokeilemaan tätä upeaa lajia jo vuosituhannen alussa, kun ensimmäisiä kenttiä alkoi ilmestyä Helsinkiin. Tuolloin ihastuin padeliin, mutta muualla maassa lajista ei tiedetty tuolloin vielä juuri mitään. Elämä heitteli minua pitkin poikin Suomea sekä Eurooppaa, joten orastava ihastus jäi vain mieluisaksi muistoksi takaraivoon kummittelemaan. 

Tänä keväänä vanha ihastus kuitenkin puhkesi uuteen kukkaan, kun raahasin Arton kavereineen Jukolan padelkentälle, ja se olikin menoa saman tien! Koko kesä tahkottiin vähintään pari kertaa viikossa kivalla kaveriporukalla, ja järjestettiin kaupungin luvalla jopa pari turnaustakin. Ja siitä se ajatus sitten lähti… Hämeenlinnaan on vihdoin saatava oma padelhalli! 

Ja saatiinhan se, kun itse ryhdyttiin toimeen. Sen lisäksi, että olen nyt Arton kanssa ensimmäistä kertaa elämässäni yrittäjä, toimin myös radiojuontajana Radio Novassa arki-illoissa maanantaista torstaihin klo 18-22. Muut ajat vietän tiiviisti hallilla, joten morjestellaan, kun tavataan! 

ARTO LAHTINEN 

Terve! Minä olen Arto Lahtinen, natiivi hämeenlinnalainen, kolmen lapsen liikkuva isä. Läpi elämän olen ollut kiinnostunut kaikenlaisesta urheilusta, mutta erityisesti pallopelit ovat olleet lähellä sydäntä. Pitkään olen ollut jo siinä käsityksessä, että uutta laji-ihastusta ei enää voi tulla, mutta onneksi näin ei käynyt. Tästäkin asiasta lienee syyttäminen tulevaa vaimoani Heidiä.  

Padelia tuli siis kokeiltua ensimmäisen kerran keväällä -20, kun Heidi houkutteli minut ja ystävämme kokeilemaan tätä kaikille ennalta tuntematonta lajia. Koukkuun jäätiin ja pahasti. Palloa on hakattu tiiviisti koko kesä ja mikä parasta, vanhojen kavereiden kanssa on tullut vietettyä aikaa lajin ansiosta enemmän kuin moniin aikaisempiin vuosiin yhteensä.  

Ajatus itsestäni yrittäjänä ei ole aiemmin juurikaan käynyt mielessä, mutta kun yhdistettiin sanat padel ja halli, se ei tuntunut ollenkaan pelottavalta. Olisi upeaa, jos saisimme olla mukana juurruttamassa tätä hienoa lajia hämeenlinnalaisten sydämiin ja näkisimme hallilla perheitä, kavereita ja työporukoita nauttimassa pelin tuomasta ilosta.

 

Yhteystiedot

Pietiläntie 6


13130 HÄMEENLINNA

040 849 8938

Avoinna joka päivä
klo 6.00-23.00

Ota yhteyttä

Heidi Suomi
040 849 8938
heidi@padelking.fi

Arto Lahtinen
040 849 8938
arto@padelking.fi