VARAA VUORO TÄSTÄ

040 849 8938 - Pietiläntie 6, 13130 HÄMEENLINNA -  Joka päivä 6.00-23.00

Padel-kenttämme

Pelihalli

Tervetuloa pelaamaan padelia Padel King Hämeenlinnaan! Seuraavassa muutamia tärkeitä tietoja, ohjeita ja vinkkejä siitä, mitä halleista löytyy ja miten niissä toimitaan, jotta me kaikki viihtyisimme, ja että olisi mukava tulla uudestaankin.

Yleisesti halleista

Padel King -hallit sijaitsevat Hämeenlinnan Mäkelässä, osoitteessa Pietiläntie 6. Kentät 1-3 sijaitsevat harmaassa hallissa, jossa vapaata pelikorkeutta on noin 10 metriä.  Kentät on pystytetty halliin siten, että kentiltä 1 ja 3 on mahdollista pelata palloa myös kenttien ulkopuolelta. Kentät 4-8 sijaitsetvat keltaisessa hallissa, jossa vapaata pelikorkeutta on 7-8 metriä. Molemmista halleista löytyy oleskelutilat, joissa voit odotella oman pelivuorosi alkua, seurata muiden pelejä tai rentoutua pelin jälkeen. Halleissa on anniskeluoikeudet, eli omat alkoholijuomat ovat kiellettyjä. 

SISÄÄNPÄÄSYKOODI

Sisäänkäynti harmaaseen halliin tapahtuu ulkokenttien terassin kautta. Keltaiseen halliin kulku on tanssistudiota vastapäätä olevasta ovesta. Halleihin pääsee sisään varausvahvistuksen yhteydessä lähetetyllä, nelinumeroisella sisäänpääsykoodilla. Muista syöttää koodin perään #-merkki. Koodi aktivoituu puoli tuntia ennen vuoron alkua, ja se on voimassa koko vuoron ajan. 

Ei ulkokengillä hallissa

Jätä ulkokenkäsi siististi eteisen kenkähyllyyn, älä jätä lojumaan lattialle. Hallissa saa kulkea vain sukilla, sisäpelitossuilla tai vastaavilla sisäkengillä.

pukutilat ja wc

Harmaassa hallissa miesten ja naisten pukutilat sekä WC sijaitsevat toisessa kerroksessa. Huomioi, että pukutiloissa ei ole suihkuja (kesän 2023 aikana tehtävässä remontissa pukutiloihin lisätään suihkut), mutta omalla sisäänpääsykoodillasi pääset vuoron jälkeen keltaisen hallin puolelle suihkuun. Keltaisessa hallissa pukuhuoneet ja WC:t löytyvät alakerrasta, sisäänkäynnin jälkeen vasemmalta.  Suosittelemme jättämään päällysvaatteet pukkariin ja ottamaan kentille mukaan vain välttämättömät varusteet. Muista pitää arvotavarat mukanasi! Padel King ei vastaa hallissa hävinneistä, kadonneista tai sinne unohdetuista tavaroista. 

Vuokramailat ja pallot

Jos tarvitset vuokramailan, harmaassa hallissa löydät ne 1 ja 2 kenttien väliseltä seinältä. Keltaisessa hallissa välineet löytyvät heti sisääntulon jälkeen portaiden edustalta. Välineet voit ottaa käyttöösi maksua vastaan. Vuokramailan hinta on 4 eur / maila ja pallotuubi maksaa 8 eur / tuubi (sis. 3 palloa).  Pallot jäävät sinulle omaksi, eli niitä ei tarvitse palauttaa. Samoja palloja voi käyttää useamman kerran. Pallotuubit löytyvät oleskelutilan hyllyltä. Molemmissa halleissa on myös mahdollista käyttää lainapalloja, jos ei heti halua ostaa omia. 

Maksaa voit joko kenttävarauksen yhteydessä netissä tai hallilla Mobile Payllä numeroon 95478.

Vuokramailoja ei saa käyttää, ellei ole maksanut vuokramaksua. Rikkoutuneesta tai kadonneesta mailasta perimme 150 eur. Mikäli havaitset väärinkäytöksiä, puuttuvia tai rikkoutuneita mailoja, ilmoitathan siitä meille numeroon 040 849 8938. 

Varusteet

Kaikki lämmittelyyn tarkoitetut liikuntavarusteet (kuntopyörät, stepperit, kahvakuulat, jumppapallot, hyppynarut jne.) ovat vapaasti käytössä. Keltaisessa hallissa käytössä on Crossfit Ilveksen tarjoamat erinomaiset laitteet lämmittelyitä varten. Palautathan tavarat omille paikoilleen käytön jälkeen. Varusteita ei saa viedä kentille.

Kentät

Kentillä saa pelata vain padel- ja sisäpelikengillä tai muilla vastaavilla tossuilla/sukilla. Kentällä pelataan ainoastaan padel-palloilla, eikä kentälle saa viedä sinne kuulumattomia esineitä. Hallissa ei saa kävellä ulkokengillä, vaan ne on jätettävä sisäänkäynnin yhteydessä olevaan kenkähyllyyn.

Kunnioitathan edellisten ja seuraavien pelaajien varausaikoja ja menet kentälle vasta oman vuorosi alkaessa ja poistut varauksesi päättyessä. Kentälle ei saa jäädä pelaamaan oman varausajan jälkeen, vaikkei kenttä olisikaan varattu seuraaville pelaajille.

Kentät on rakennettu turvallisiksi ja kestäviksi eli rakenteet kestävät normaalit pelitilanteet. Verkkoseiniä, laseja eikä peliverkkoa ole kuitenkaan tarkoitettu potkittaviksi tai hakattaviksi, joten ethän tee niin. Myös lapsille on hyvä korostaa, että peliverkkoon ei pidä koskea, ettei se löysty ja laskeudu. 

Valot

Kenttien valot syttyvät automaattisesti ajastuksella.

Ulko-ovi

Huolehdithan, että ulko-ovi menee lukkoon, kun lähdet hallilta. Ovi on pidettävä suljettuna, eikä sitä saa pitää auki pitkiä aikoja, tai se aiheuttaa hälytyksen. 

Roskat ja valvonta

Kerääthän omat roskasi ja laitat ne jäteastioihin. Padel King -hallissa on tallentava kameravalvonta vuorokauden ympäri. 

Oikein reippaita ja iloisia pelihetkiä toivoo Padel King!

 

Yhteystiedot

Pietiläntie 6


13130 HÄMEENLINNA

040 849 8938

Avoinna joka päivä
klo 6.00-23.00

Ota yhteyttä

Heidi Suomi
040 849 8938
heidi@padelking.fi

Arto Lahtinen
040 849 8938
arto@padelking.fi