VARAA VUORO TÄSTÄ

040 849 8938 - Pikku-Parolantie 6A, 13130 HÄMEENLINNA -  Joka päivä 6.00-23.00

Padel-kenttämme

Pelihalli

Tervetuloa pelaamaan padelia Padel King -halliin Hämeenlinnaan! Seuraavassa muutamia tärkeitä tietoja, ohjeita ja vinkkejä siitä, mitä hallista löytyy ja miten hallissa toimitaan, jotta me kaikki viihtyisimme, ja että olisi mukava tulla uudestaankin

Yleisesti hallista

Padel King -halli sijaitsee Hämeenlinnan Mäkelässä, osoitteessa Pikku-Parolantie 6A. Paljasjalkaiset hämeenlinnalaiset saattavat muistaa hallin entisenä Paletin hallina. Halli on lämmin, ja vapaata korkeutta on alimpiin kattotuoleihin 10 metriä. Hallissa on kolme World Padel Tourin kentistä vastaavan kenttätoimittajan, MejorSetin, huippukenttää. Kentät on pystytetty halliin siten, että kentiltä 1 ja 3 on mahdollista pelata palloa myös kenttien ulkopuolelta. 

Hallista löytyy oleskelutila, lounge, jossa voit odotella oman pelivuorosi alkua, seurata muiden pelejä tai rentoutua pelin jälkeen. Lounge on anniskelualuetta, joten nautithan baarista ostamasi alkoholijuomat vain tällä alueella (tai kesällä terassilla). Kentille alkoholijuomia ei saa viedä, ja omat alkoholijuomat ovat hallissa kiellettyjä. 

SISÄÄNPÄÄSYKOODI

Sisäänkäynti sijaitsee parkkipaikalta katsottuna hallin vasemmalla sivulla. Halliin pääsee sisään varausvahvistuksen yhteydessä lähetetyllä, nelinumeroisella sisäänpääsykoodilla. Muista syöttää koodin perään #-merkki. Koodi aktivoituu puoli tuntia ennen vuoron alkua, ja se on voimassa koko vuoron ajan. 

Ei ulkokengillä hallissa

Jätä ulkokenkäsi siististi eteisen kenkähyllyyn, älä jätä lojumaan lattialle. Hallissa saa kulkea vain sukilla, sisäpelitossuilla tai vastaavilla sisäkengillä.

pukutilat ja wc

Miesten ja naisten pukutilat sekä WC sijaitsevat toisessa kerroksessa. Huomioi, että pukutiloissa ei ole suihkuja. Suosittelemme jättämään päällysvaatteet pukkariin ja ottamaan kentille mukaan vain välttämättömät varusteet. Muista pitää arvotavarat mukanasi! Padel King ei vastaa hallissa hävinneistä, kadonneista tai sinne unohdetuista tavaroista. 

Vuokramailat ja pallot

Jos tarvitset vuokramailan, löydät ne 1 ja 2 kenttien väliseltä seinältä. Välineet voit ottaa käyttöösi maksua vastaan. Vuokramailan hinta on 4 eur / maila ja pallotuubi maksaa 8 eur / tuubi (sis. 3 palloa).  Pallot jäävät sinulle omaksi, eli niitä ei tarvitse palauttaa. Samoja palloja voi käyttää useamman kerran. Pallotuubit löytyvät oleskelutilan hyllyltä.

Maksaa voit joko kenttävarauksen yhteydessä netissä tai hallilla Mobile Payllä numeroon 95478.

Vuokramailoja ei saa käyttää, ellei ole maksanut vuokramaksua. Rikkoutuneesta tai kadonneesta mailasta perimme 150 eur. Mikäli havaitset väärinkäytöksiä, puuttuvia tai rikkoutuneita mailoja, ilmoitathan siitä meille numeroon 040 849 8938. 

Varusteet

Kaikki lämmittelyyn tarkoitetut liikuntavarusteet (kuntopyörät, stepperit, hulavanteet, jumppapallot, hyppynarut jne.) ovat vapaasti käytössä. Palautathan tavarat omille paikoilleen käytön jälkeen. Varusteita ei saa viedä kentille.

Kentät

Kentillä saa pelata vain padel- ja sisäpelikengillä tai muilla vastaavilla tossuilla/sukilla. Kentällä pelataan ainoastaan padel-palloilla, eikä kentälle saa viedä sinne kuulumattomia esineitä. Hallissa ei saa kävellä ulkokengillä, vaan ne on jätettävä sisäänkäynnin yhteydessä olevaan kenkähyllyyn.

Kunnioitathan edellisten ja seuraavien pelaajien varausaikoja ja menet kentälle vasta oman vuorosi alkaessa ja poistut varauksesi päättyessä. Kentälle ei saa jäädä pelaamaan oman varausajan jälkeen, vaikkei kenttä olisikaan varattu seuraaville pelaajille.

Kentät on rakennettu turvallisiksi ja kestäviksi eli rakenteet kestävät normaalit pelitilanteet. Verkkoseiniä, laseja eikä peliverkkoa ole kuitenkaan tarkoitettu potkittaviksi tai hakattaviksi, joten ethän tee niin. Myös lapsille on hyvä korostaa, että peliverkkoon ei pidä koskea ettei se löysty ja laskeudu, 

Valot

Kenttien valot syttyvät automaattisesti ajastuksella.

Ulko-ovi

Huolehdithan, että ulko-ovi menee lukkoon, kun lähdet hallilta. Ovi on pidettävä suljettuna, eikä sitä saa pitää auki pitkiä aikoja, tai se aiheuttaa hälytyksen. 

Roskat ja valvonta

Kerääthän omat roskasi ja laitat ne jäteastioihin. Padel King -hallissa on tallentava kameravalvonta vuorokauden ympäri. 

Oikein reippaita ja iloisia pelihetkiä toivoo Padel King!

 

Yhteystiedot

Pikku-Parolantie 6A

(kulku Pietiläntien kautta)
13130 HÄMEENLINNA

040 849 8938

Avoinna joka päivä
klo 6.00-23.00

Ota yhteyttä

Heidi Suomi
040 849 8938
heidi@padelking.fi

Arto Lahtinen
040 849 8938
arto@padelking.fi