VARAA VUORO TÄSTÄ

040 849 8938 - Pietiläntie 6, 13130 HÄMEENLINNA -  Joka päivä 6.00-23.00

Ajankohtaisia asioita

Uutiset

  

 • Hämeenlinnan padelkenttien määrä yli kaksinkertaistuu, kun Hämpton Padel Oy laajentaa toimintaansa viidellä uudella sisäkentällä. 

  Padelin suosio ei näytä laantumisen merkkejä, ja sen ovat huomanneet myös hämeenlinnalainen yrittäjäpariskunta Heidi Suomi ja Arto Lahtinen. - Meidän kolmen kentän hallimme on iltaisin aivan täynnä, ja asiakkaatkin ovat kyselleet, milloin avaamme lisää sisäkenttiä, kertoo Hämpton Padelin toimitusjohtaja Heidi Suomi. Nyt meillä on viimein mahdollisuus laajentua, kun sopivat tilat löytyivät unelmapaikalta, Suomi iloitsee. 

  Unelmapaikalla Suomi tarkoittaa nykyisen padelkeskuksen välittömässä läheisyydessä olevaa, aiemmin Paletin ja viimeksi DSV:n käytössä ollutta hallia. - Tähän halliin on tarkoitus pystyttää neljä nelinpelikenttää sekä yksi kaksinpelikenttä. Näin ollen padelkeskuksen sisäkenttien määrä nousee kahdeksaan.  Nykyiset kaksi ulkokenttäämme jäävät sopivasti keskuksen "sisäpihalle", Suomi sanoo. 

  Valmis hallitila mahdollistaa kustannustehokkuuden ja nopean aikataulun. - Uuden rakentaminen on tässä maailmantilanteessa melko riskialtista ja hurjan kallista. Tämän takia olemassa olevan tilan käyttö on järkevämpää. Sisäpelikausi kestää padelissa yleensä syyskuusta toukokuuhun, joten emme ihan ehtineet lisäkenttien kanssa tähän alkukauteen, mutta toivottavasti uudet kentät ovat käytössä jo alkuvuodesta, Suomi arvioi. 

  Tarkkaa avajaispäivää on vielä mahdoton lyödä lukkoon, sillä siihen vaikuttaa tarvittavien lupien käsittelyaika. - Meillä on käytännössä jo kaikki muut asiat valmiina, kunhan vihreä valo kaupungin suunnalta välähtää. Sormet ovat kuitenkin jo starttinappulalla, ja tavoite on heti alkuvuodessa, toimitusjohtaja intoilee.

  Paikallisuus, palvelu ja persoonallisuus

  Padel King - padelkeskus on toiminut Hämeenlinnan Mäkelässä puolitoista vuotta. Paikallinen yrittäjäpariskunta perusti yrityksen vuonna 2020 ja siirtyi Käikälän kahden kentän hallista keväällä 2021 Mäkelään, entisen Paletin tiloihin, ja lisäsi kenttämäärän kolmeen. Viime kesänä hallin eteen rakennettiin vielä kaksi ulkokenttää ja iso terassi. - Meidän omasta intohimosta ja rakkaudesta padeliin koko homma lähti käyntiin. Tämän vuoden alusta asti olemme molemmat keskittyneet enemmän yrityksen pyörittämiseen, ja tällä hetkellä voidaan sanoa, että olemme päätoimisia padelyrittäjiä, Arto Lahtinen kertoo. - Me olemme hämeenlinnalainen pienyritys, joka on tuonut tämän upean lajin Hämeenlinnaan. Meille asiakkaiden palvelu on äärimmäisen tärkeää ja pyrimmekin luomaan asiakkaisiimme mutkattoman ja helposti lähestyttävän suhteen, Lahtinen jatkaa. - Persoonallisuus ja isoista padelketjuista erottuvuus, joka ilmenee näkyvimmin ehkä värikkäässä sisustuksessa, on enemmän sitten vaimon käsialaa, Lahtinen hymähtää viitaten toimitusjohtajavaimoonsa.

    Takaisin
 

Yhteystiedot

Pietiläntie 6


13130 HÄMEENLINNA

040 849 8938

Avoinna joka päivä
klo 6.00-23.00

Ota yhteyttä

Heidi Suomi
040 849 8938
heidi@padelking.fi

Arto Lahtinen
040 849 8938
arto@padelking.fi